Газети Угорщини протестують проти законопроекту порожніми шпальтами

2 Грудня 2010
16378
2 Грудня 2010
16:23

Газети Угорщини протестують проти законопроекту порожніми шпальтами

16378
Газети Угорщини протестують проти законопроекту порожніми шпальтами

Декілька угорських газет та онлайн-видань вийшли 2 грудня із порожніми першими шпальтами чи з малюнками на них. Так журналісти висловили своє ставлення до проекту закону, який, на їхню думку, обмежить свободу слова у країні, повідомляє Бі-бі-сі.

 

Законопроект, який обговорюється в парламенті, дозволить накладати великі штрафи на приватні ЗМІ за незбалансованість висвітлення чи порушення правил висвітлення сексу, насильства або алкоголю. Уряд вважає, що закон призведе до більш збалансованої інформації.

 

Парламент почав обговорення законопроекту в середу, 1 грудня, і очікує на його ухвалення 13 грудня.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16378
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду