Частка фіналу «Україна сльозам не вірить» не перевищила середньої каналу

29 Листопада 2010
8800
29 Листопада 2010
17:00

Частка фіналу «Україна сльозам не вірить» не перевищила середньої каналу

8800
Частка фіналу «Україна сльозам не вірить» не перевищила середньої каналу

28 листопада фінал шоу Нового каналу «Україна сльозам не вірить» взяв рейтинг 3,41%, частку 9,56%, аудиторія 14-49, вибірка «Вся Україна», (тут і далі наведено попередні дані overnight компанії Gfk Ukraine).

 

У містах з населенням понад 50 тисяч показники шоу дещо вищі - рейтинг 3,99%, частка 10,93%. Однак при цьому цифри фіналу талант-шоу виявились нижчими за середні каналу.

 

 Нагадаємо, «Україна сльозам не вірить» стартувала 29 серпня.  За весь час виходу проект мав рейтинг 3,6%, частка 10,67% за «Вся Україна» та рейтинг 4,12%, частка 12,17% за «50 тис.+». Під час трансляції шоу його показники знижувались, адже прем'єра мала частку 17,06 за комерційною аудиторією каналу 14-49, вибірка «50 тис.+».

 

 Як розказала в інтерв'ю ТК, генеральний директор Нового Ірина Лисенко, канал сподівався на частку 30%.

 

Середня частка Нового за цю осінь становила 10,46% («Вся Україна») та 11,8% («50 тис.+»).

Як писав сайт «Дуся», на Новому, очевидно, були незадоволені показниками шоу, тому завершили його раніше запланованого часу. Під час двох останніх випусків шоу залишило вісім учасників, тоді як раніше ефір протягом випуску залишав лише один з претендентів.  Переможцем шоу «Україна сльозам не вірить» став

Володимир Кожевніков з Риги.

 Як повідомляла ТК, за правилами шоу, учасники змагались у конкурсах на вокальні та акторські здібності. Переможець у якості нагороди отримує  головну роль у музичному фільмі Костянтина Меладзе. Ще кілька ролей розподілять між найуспішнішими конкурсантами. Як було оголошено, цей фільм матиме «усі шанси потрапити на "Оскар"» та має вийти на екрани України та Росії вже у 2011 році.

Розрахунок показників був здійснений для населення віком 14-49, вибірка «Вся Україна», «50 тис.+». Дані надані компанією Gfk Ukraine. Детальніше про використані змінні дивіться в глосарії Gfk. Середня частка каналу була розрахована з  1 вересня  по 28 листопада.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8800
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду