«Україна сльозам не вірить» стартував вдало

30 Серпня 2010
14145
30 Серпня 2010
13:13

«Україна сльозам не вірить» стартував вдало

14145
«Україна сльозам не вірить» стартував вдало

29 серпня на Новому каналі стартував проект «Україна сльозам не вірить». За даними оvernight компанії GFK, дебютний випуск  мав рейтинг 4,09% та частку 13,51% за загальнонаціональною панеллю, аудиторія «14-49».

 

У містах з населенням понад 50 тисяч осіб показники проекту вищі: 5,17% (рейтинг) та 17,06% (частка). Проект вийшов у слоті 20:00-22:00.

 

Як повідомляла ТК, за правилами шоу учасники змагаються у конкурсах на вокальні та акторські здібності. Переможець у якості нагороди отримає головну роль у музичному фільмі Костянтина Меладзе. Ще кілька ролей розподілять між найуспішнішими конкурсантами. Як було оголошено, цей фільм матиме «усі шанси потрапити на "Оскар"» та має вийти на екрани України та Росії вже у 2011 році.

 

Нині до фіналу потрапили 13 претендентів, які й стануть учасниками шоу. Їх імена повідомлять у 19 вересня. Перші чотири випуски проекту присвячено фільмам про кастинги, які стартували 26 травня у шести найбільших містах України - Києві, Харкові, Одесі, Дніпропетровську, Донецьку та Львові.

 

Як свідчать дані GFK, «Україна сльозам не вірить» взяв вищу частку за середню каналу (за минулий тиждень Новий мав 12,62% за загальнонаціональною панеллю). Також проект сприяв зростанню показника слоту 20:00-22:00. Минулого тижня середня частка слоту становила 14,11% (загальнонаціональна панель, аудиторія «14-49»).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14145
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Мария
4995 дн. тому
очень ждала этого проекта. но то, что я увидела, разочаровало. скучно. режиссёры не умеют жертвовать неинтересными кадрами, что делает программу совсем не динамичной. на СТБ подобные проекты выглядят куда более живенько.
мхол
4995 дн. тому
показатели провальные как для такого проекта, смотрите х-фактор!
nata
4995 дн. тому
а мне вчерашняя программа непонравилась. не буду дальше смотреть. ноадоели эти дымники по всем каналам
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду