Переможцем шоу «Україна сльозам не вірить» став Володимир Кожевніков з Риги

29 Листопада 2010
15860
29 Листопада 2010
10:28

Переможцем шоу «Україна сльозам не вірить» став Володимир Кожевніков з Риги

15860
Переможцем шоу «Україна сльозам не вірить» став Володимир Кожевніков з Риги

Володимир Кожевніков з Риги за результатами глядацького смс-голосування посів перше місце у шоу «Україна сльозам не вірить» і отримав головний приз - автомобіль «Мазда». Срібло виборола 12-річна Олександра Єгорова, яка отримала сертифікат на навчання в Голівуді, на третьому місці - Марія Собко.

 

28 листопада відбувся фінал шоу «Україна сльозам не вірить», яке транслювалося на Новому каналі. Нагадаємо, що переможці шоу візьмуть участь у зйомках мюзиклу Костянтина Меладзе «У джазі тільки дівчата - 2». Прем'єру стрічки заплановано на наступну осінь, бюджет складе 32 мільйони грн. Також відомо, що фільм, на відміну від оригінального «У джазі тільки дівчата», буде кольоровий.

 

Як писав сайт «Дуся», на Новому очевидно були незадоволені показниками шоу, тому завершили його раніше запланованого часу.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15860
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду