detector.media
29.11.2010 14:03
«Х-фактор» частину учасників набиратиме через онлайн-кастинги

Канал СТБ започаткував онлайн-кастинги для відбору учасників на вокальне шоу «Х-фактор». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Для цього організатори шоу використовують спеціально створений під проект конкурс «Х-фактор Онлайн» з системою оцінок вокалу Skore. Усі записи учасників переглядатимуться продюсерською групою проекту при відборі претендентів на другий сезон шоу.

 

Для того, щоб узяти участь в онлайн-конкурсі, потрібно записати на сайті відео свого виступу, а система Skore оцінить його за вокальними здібностями і експресивністю. Також за онлайн-виступи будуть голосувати інші відвідувачі сайту. Приз для переможця конкурсу - виступ на сцені шоу «Х-фактор» разом з іншими фіналістами, а також гостями програми.

 

«В Україні багато говорять про digital проекти, що це нова віха у розвитку телебачення в 21 столітті, але мало хто наважується взятися за створення великих цифрових проектів і серйозно інвестувати в них. СТБ перший в Україні, хто запустив крос-платформний масштабний проект з потужною соціальною складовою», - прокоментував Руслан Терещенко, директор департаменту маркетингу телеканалу СТБ.

 

За словами Руслана Терещенка, в онлайн-конкурсі діють всі закони шоу-бізнесу: «щоб перемогти в ньому, виконавцю недостатньо просто мати хороші вокальні дані, для перемоги також потрібно зібрати найбільшу кількість фанатів і голосів відвідувачів, для чого у нього є можливість промотувати себе і агітувати за власний виступ».

 

Як повідомляє канал, за неповний місяць існування «Х-фактор Онлайн» уже зібрав більше 7800 виступів.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY