detector.media
29.11.2010 12:05
Перший вирішив омолоджувати свою аудиторію

Перший національний планує омолоджувати свою цільову аудиторію. Про це розказав головний продюсер НТКУ Олексій Семенов під час чату в «Детектор медіа».

 

За його словами, у 2011 році канал планує отримати частку 3%, цільова аудиторія - чоловіки та жінки 45+. Також пан Семенов сказав, що цей перехід буде поступовим.

 

«Як ви собі уявляєте перехід від каналу, цільова аудиторія якого була: чоловіки та жінки старше 70 років? Це ж не тумблер переключити. Слава Богу, у нас вистачає мудрості не втрачати аудиторію, яка була, і при цьому привертати увагу нової. Ми будемо омолоджувати аудиторію каналу», - зазначив він.

 

Нагадаємо, за дослідженням Media Resources Management, Перший національний зайняв вільну нішу - «дорослий чоловічий канал» та сформував власне ядро глядачів - чоловіки віком  60+.

 

 Пан Семенов повідомив, що зараз якраз обговорюється спецпроект програми «Нащадки» - «Дорослі ігри», який би і міг орієнтуватись на дещо молодших глядачів. «Спочатку ми думали, що це буде проект, де люди, старші 60 років, знайомитимуться один з одним, щоб разом піти на романтичне побачення, на вечерю чи до театру. Але ми ще вирішуємо, які мають бути учасники: старші за 60 років чи старші 45 років. Ми розуміємо, що це зовсім різна аудиторія та захоплення. Наприклад, мій дідусь, якому 68 років, нещодавно познайомився з жінкою, і вони стали жити разом. Але швидше за все, за рахунок того, що ми залишаємо соціальну значимість програм, ми будемо  трохи омолоджувати вік», - додав головний продюсер НТКУ.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY