5 канал проведе телемарафон-реквієм «Пам’яті жертв Голодомору 1932-1933 років»

25 Листопада 2010
7703
25 Листопада 2010
15:47

5 канал проведе телемарафон-реквієм «Пам’яті жертв Голодомору 1932-1933 років»

7703
5 канал проведе телемарафон-реквієм «Пам’яті жертв Голодомору 1932-1933 років»

27 листопада в ефірі 5-го каналу відбудеться телемарафон-реквієм «Пам'яті жертв Голодомору 1932-1933 років» з нагоди 77-х роковин Голодомору. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Марафон розпочнеться в ніч на суботу, о 00.00, і триватиме цілу добу. На знак ушануваня пам'яті загиблих під час Голодомору українців, у всіх студійних програмах 5-го каналу, що виходитимуть у прямому ефірі цього дня, на столі ведучого палатиме свічка. Ефірний логотип каналу зміниться на чорний колір, міжпрограмні паузи заповняться тематичними графічними заставками. О 16:00 в ефірі каналу буде витримана хвилина мовчання.

 

 


 

 

Тематичні дискусії, які вестиме Павло Кужеєв, розпочнуться з 18-ї години. В обговоренні теми Голодомору візьмуть участь видатні особистості України, політики, історики, люди, що є свідками тих подій.

 

Випуски «Часу новин» і «Голосу Америки» цього дня розповідатимуть про події, пов'язані з ушануванням роковин в Україні та світі, демонструватимуть сюжети про людей, які пережили Голодомор та про їхніх близьких, що пам'ятають ті часи, буде висвітлено світовий аспект визнання Голодомору геноцидом українського народу.

 

Також упродовж доби 5 канал призупинить трансляцію розважальних програм.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7703
Читайте також
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Qcumber
4910 дн. тому
Передивився програми ефірних та деяких кабельних українських каналів на 27 листопада. Деякі проігнорували, а деякі, попри все, вирішили зняти з ефіру розважальні програми Серед них ICTV, Новий канал, ТЕТ, К1, М1 та інші. А деякі канали розчарували. І перш за все, це стосується Першого Національного. Нехай там Інтер залишив концерти, нехай СТБ не зміг відмовитись від своїх рейтингових талант-шоу "Танцюють всі!" і "X-Фактор" (ну його щеможна зрозуміти: все-таки не думаю, що глядачі з розумінням поставляться до переносу, тим паче інші розважальні програми СТБ з ефіру у цей день зняв), нехай ТРК Україна залишила в ефірі "Народну зірку" (хоча це, будемо відверті, не таке рейтингове шоу, що яскраво демонструє час його виходу), але державний канал для того і є державним, щоб бути обличчям держави. А сітка мовлення Першого у цей день - зайве підтвердження того, що держава з новою владою ставиться до цієї дати несерйозно! P.S. Не забудьте поставити о 16:00 свічку. Якщо вважаєте за потрібне звісно ж...
Qcumber
4910 дн. тому
Добре хоч 5 канал не залишився байдужим. А то дивлюсь програму навіть Першого Національного (http://1tv.com.ua/uk/tv/2010/11/27), який у попередні роки ніколи не ігнорував державні дні пам'яті, і бачу: голодомору вони присвятили лише жалюгідних2 (а то і менше) шодини ефіру. А ще і на Михайлівській площі не буде нормального вшанування. Сором владі...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду