detector.media
25.11.2010 15:47
5 канал проведе телемарафон-реквієм «Пам’яті жертв Голодомору 1932-1933 років»

27 листопада в ефірі 5-го каналу відбудеться телемарафон-реквієм «Пам'яті жертв Голодомору 1932-1933 років» з нагоди 77-х роковин Голодомору. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Марафон розпочнеться в ніч на суботу, о 00.00, і триватиме цілу добу. На знак ушануваня пам'яті загиблих під час Голодомору українців, у всіх студійних програмах 5-го каналу, що виходитимуть у прямому ефірі цього дня, на столі ведучого палатиме свічка. Ефірний логотип каналу зміниться на чорний колір, міжпрограмні паузи заповняться тематичними графічними заставками. О 16:00 в ефірі каналу буде витримана хвилина мовчання.

 

 


 

 

Тематичні дискусії, які вестиме Павло Кужеєв, розпочнуться з 18-ї години. В обговоренні теми Голодомору візьмуть участь видатні особистості України, політики, історики, люди, що є свідками тих подій.

 

Випуски «Часу новин» і «Голосу Америки» цього дня розповідатимуть про події, пов'язані з ушануванням роковин в Україні та світі, демонструватимуть сюжети про людей, які пережили Голодомор та про їхніх близьких, що пам'ятають ті часи, буде висвітлено світовий аспект визнання Голодомору геноцидом українського народу.

 

Також упродовж доби 5 канал призупинить трансляцію розважальних програм.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY