Star Media знімає кримінальний серіал «Ярость» і фільм «Одуванчик»

24 Листопада 2010
15158
24 Листопада 2010
17:03

Star Media знімає кримінальний серіал «Ярость» і фільм «Одуванчик»

15158
Star Media знімає кримінальний серіал «Ярость» і фільм «Одуванчик»

Кінокомпанія Star Media знімає багатосерійну кримінальну драму «Ярость», головні ролі у якій виконують Андрій Біланов та Олексій Лонгін. Про це повідомляється на сайті продакшна.

Автори сценарію - Євгеній Спасський та Ігор Щербаков, режисер серіалу - Ігор Копилов, продюсери - Лариса Журавська, Юрій Мінзянов та Влад Ряшин.

У центрі сюжету драми - життя Михайла Разумовського, колишнього бойового командира-десантника, героя низки військових кампаній, який пішов з армії та став звичайним таксистом. «Волею долі він потрапляє в епіцентр кримінальних ситуацій, виходить із них переможцем і допомагає чесним і порядним людям. Однак за це йому доводить дорого платити - власним здоров'ям, безпекою близьких і навіть життям друзів», - йдеться у повідомленні компанії.

Прем'єра серіалу відбудеться на російському телеканалі «НТВ».

Також Star Media розпочав підготовку до виробництва телевізійного фільму «Одуванчик», режисером якого є Галина Кувивчак-Сахно, продюсерами -  Галина Балан-Тимкіна та Влад Ряшин. За сценарієм кінострічки, «дві найбільш забезпечені сім'ї міста, Андріанови та Зельдови, готуються до весілля дітей, яке обіцяє стати великим бізнес-проектом з об'єднання капіталів. Напередодні урочистостей Родіон Андріанов знайомиться з невиразною білявкою дівчиною-"одуванчиком" Сонею», і ця подія змінює життя героїв.

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15158
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду