detector.media
24.11.2010 17:03
Star Media знімає кримінальний серіал «Ярость» і фільм «Одуванчик»

Кінокомпанія Star Media знімає багатосерійну кримінальну драму «Ярость», головні ролі у якій виконують Андрій Біланов та Олексій Лонгін. Про це повідомляється на сайті продакшна.

Автори сценарію - Євгеній Спасський та Ігор Щербаков, режисер серіалу - Ігор Копилов, продюсери - Лариса Журавська, Юрій Мінзянов та Влад Ряшин.

У центрі сюжету драми - життя Михайла Разумовського, колишнього бойового командира-десантника, героя низки військових кампаній, який пішов з армії та став звичайним таксистом. «Волею долі він потрапляє в епіцентр кримінальних ситуацій, виходить із них переможцем і допомагає чесним і порядним людям. Однак за це йому доводить дорого платити - власним здоров'ям, безпекою близьких і навіть життям друзів», - йдеться у повідомленні компанії.

Прем'єра серіалу відбудеться на російському телеканалі «НТВ».

Також Star Media розпочав підготовку до виробництва телевізійного фільму «Одуванчик», режисером якого є Галина Кувивчак-Сахно, продюсерами -  Галина Балан-Тимкіна та Влад Ряшин. За сценарієм кінострічки, «дві найбільш забезпечені сім'ї міста, Андріанови та Зельдови, готуються до весілля дітей, яке обіцяє стати великим бізнес-проектом з об'єднання капіталів. Напередодні урочистостей Родіон Андріанов знайомиться з невиразною білявкою дівчиною-"одуванчиком" Сонею», і ця подія змінює життя героїв.

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY