Студія Walt Disney відмовиться від виробництва анімаційних казок

23 Листопада 2010
13114
23 Листопада 2010
12:24

Студія Walt Disney відмовиться від виробництва анімаційних казок

13114
Студія Walt Disney відмовиться від виробництва анімаційних казок

Кіностудія Walt Disney найближчим часом має намір відмовитися від виготовлення анімаційних казок. Про повідомив в інтерв'ю LA Times президент Walt Disney Animation Studios і Pixar Animation Studios Ед Кетмулл.

 

За його словами, «популярність деяких жанрів і фільмів падає, це невідворотно. Вони, можливо, повернуться пізніше, якщо у когось з'явиться свіжий погляд на них. Але наразі у нас у планах немає ніяких мюзиклів чи анімаційний казок». Ед Кетмулл вважає, що сьогодні виробництво анімаційних фільмів є досить ризикованим.

 

Видання пов'язує зміни стратегій розвитку кіностудій з провалом у прокаті мультфільму «Принцеса і жаба», знятого в традиційному для Walt Disney стилі. При бюджеті в 105 мільйонів доларів, фільм заробив в кінотеатрах Північної Америки тільки 104 мільйони.

Нагадаємо, що 24 листопада в прокат виходить мультфільм «Рапунцель: заплутана історія», який, очевидно, і стане останньою анімаційною казкою.

 

Такі зміни в попиті на анімаційний продукт медійний експерт Дафна Леміш, керівник радіо- та теледепартаменту Університету Південного Іллінойсу вбачає у зміні суспільних цінностей: «Допоки їм (дівчаткам - ТК.) п'ять або шість (років), їх не цікавить стати принцесами. Вони хочуть бути "гарячими" і класними. Тобто вони бачать, що такими є суспільні цінності».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13114
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду