Наталка Фіцич залишила посаду керівника «Закритої зони», її наступник – Євген Васильченко

18 Листопада 2010
19364
18 Листопада 2010
18:50

Наталка Фіцич залишила посаду керівника «Закритої зони», її наступник – Євген Васильченко

19364
Наталка Фіцич залишила посаду керівника «Закритої зони», її наступник – Євген Васильченко

Наталка Фіцич склала повноваження керівника продюсерського центру «Закрита зона», який відтепер очолюватиме Євген Васильченко. Цю інформацію пані Фіцич підтвердила ТК особисто.

 

Євген Васильченко є автором документальних фільмів і телепроектів, готував матеріали для програми «Попередження» виробництва «Закритої зони». «Під керівництвом нової людини, думаю, студія буде розвиватися, в чомусь змінюватися, але будь-які зміни на краще», - коментує Наталка Фіцич.

 

За словами пані Фіцич, вона вирішила піти з посади, оскільки зараз займається власним творчим проектом у рамках центру «Закрита зона» і хоче зосередитися суто на ньому: «За двома зайцями не уженешся. Я хочу приділяти більше часу творчості, а адміністративні справи все-таки дуже відволікають». Деталі проекту вона поки що не розголошує, відомо тільки, що він буде пов'язаний з культурою і має вийти в ефір наступного року.

 

Нагадаємо, що Наталка Фіцич обіймала посаду генерального директора продюсерського центру «Закрита зона» з 2007 року, відтоді як попередній керівник Володимир Ар'єв, чоловік Наталки Фіцич, став народним депутатом.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19364
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
zz
4900 дн. тому
весь телесвіт здригнувся від цієї новини!!!!!!!!!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду