detector.media
18.11.2010 18:50
Наталка Фіцич залишила посаду керівника «Закритої зони», її наступник – Євген Васильченко

Наталка Фіцич склала повноваження керівника продюсерського центру «Закрита зона», який відтепер очолюватиме Євген Васильченко. Цю інформацію пані Фіцич підтвердила ТК особисто.

 

Євген Васильченко є автором документальних фільмів і телепроектів, готував матеріали для програми «Попередження» виробництва «Закритої зони». «Під керівництвом нової людини, думаю, студія буде розвиватися, в чомусь змінюватися, але будь-які зміни на краще», - коментує Наталка Фіцич.

 

За словами пані Фіцич, вона вирішила піти з посади, оскільки зараз займається власним творчим проектом у рамках центру «Закрита зона» і хоче зосередитися суто на ньому: «За двома зайцями не уженешся. Я хочу приділяти більше часу творчості, а адміністративні справи все-таки дуже відволікають». Деталі проекту вона поки що не розголошує, відомо тільки, що він буде пов'язаний з культурою і має вийти в ефір наступного року.

 

Нагадаємо, що Наталка Фіцич обіймала посаду генерального директора продюсерського центру «Закрита зона» з 2007 року, відтоді як попередній керівник Володимир Ар'єв, чоловік Наталки Фіцич, став народним депутатом.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY