«Обозреватель» припиняє співпрацю з Альоною Березовською (ОНОВЛЕНО)

12 Листопада 2010
17966
12 Листопада 2010
16:26

«Обозреватель» припиняє співпрацю з Альоною Березовською (ОНОВЛЕНО)

17966
«Обозреватель» припиняє співпрацю з Альоною Березовською (ОНОВЛЕНО)

Інформаційний портал «Обозреватель» припиняє співпрацю з журналісткою Альоною Березовською. Про це йдеться в офіційній заяві видання.

 

Відносини розірвані за взаємною згодою сторін. «Обозреватель» дякує Альоні Березовській за співпрацю та бажає їй подальших успіхів.

 

«Це була спільна думка засновників і власників холдингу. Програма "Вопросы", редактором якої була Альона Березовська, на жаль, не виправдала наших сподівань на комерційну і читацьку зацікавленість, тому рішення закрити цей проект було зваженим і прийнятним для обох сторін», - йдеться в поясненні керівництва холдингу «Обоз.UA».

 

ТК звернулася до Альони Березовської з проханням назвати причину припинення співпраці, у відповідь на це вона сказала, що все пояснила у своєму акаунті на Twitter. «Разрыв обусловлен тем, что мои идеи, инициативы, медиапроекты оказались не по карману Обозу, и стали отягощать его финансовую деятельность», - написала вона в мікроблозі.

 

«Офіційну версію ми опублікували на сайті. А по-друге, я не вважаю, що її заява на Twitter відповідає дійсності», - прокоментував «Детектор медіа» версію Альони Березовської генеральний директор «Обозревателя» Михайло Кривда.

 

Альона Березовська писала колонки про Віктора Януковича, про міжнародні відносини (наприклад, співпрацю України і Франції, труднощі Литви в ЄС) за результатами поїздок у президентському пулі закордон, публікувала роздуми про рух «Стоп цензурі!», пропонуючи замість нього ініціювати рух «Стоп-джинсе». Також вона була ведучою телепрограми «Вопросы», що виходила на порталі «Обозреватель». Тези, які висловлювала журналістка, збігалися з тими, що озвучували представники Адміністрації президента або наближені до неї діячі.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17966
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
афуеть
4919 дн. тому
нашли о ком писать! такую хвигню, о такй хвигне тока за бабло пишуть)
Лева Чкин
4920 дн. тому
Да-а-а! Мойша з глузду зъихав! Как он смел, мерзавец! Миша, ты что, не панимаешь, играешь с огнем. Ты думаешь, что двадцать сантиметров жира спасут твою печень от кулака Любовника? Смелый ты, Мойша, однако!
WSG
4920 дн. тому
про цю тітку вже весь нет слину пускає. Невдовзі вона очолить якщо не "обозрєватель" то весь холдинг разом із "Каліною" http://durdom.in.ua/uk/main/article/article_id/7428.phtml
Ясень не из Ясенево
4920 дн. тому
ЭТО ОЧЕНЬ УБОГО БЫЛО. ДУРНУШКА В РУКАХ КАРАБАСА. ИГОРЬ, ЖАЛЬ ДЕВЧЕНКУ. ИНТЕРЕСНО, КТО СЛЕДУЮЩИЙ ПОД КОЛЕСНИЧЕНКА
фима
4921 дн. тому
Всегда с какой-то завороженностью, полуоткрыв рот, читал ее материалы. Не верил порой глазам, наталкиваясь на ее яркие стилистические хода. Ну, думаю, не пропадет девчонка.
Моня
4922 дн. тому
А где профсоюз? Руки прочь от журналиста!!! "Орлёнок, орлёнок..."
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду