detector.media
12.11.2010 16:26
«Обозреватель» припиняє співпрацю з Альоною Березовською (ОНОВЛЕНО)
«Обозреватель» припиняє співпрацю з Альоною Березовською (ОНОВЛЕНО)

Інформаційний портал «Обозреватель» припиняє співпрацю з журналісткою Альоною Березовською. Про це йдеться в офіційній заяві видання.

 

Відносини розірвані за взаємною згодою сторін. «Обозреватель» дякує Альоні Березовській за співпрацю та бажає їй подальших успіхів.

 

«Це була спільна думка засновників і власників холдингу. Програма "Вопросы", редактором якої була Альона Березовська, на жаль, не виправдала наших сподівань на комерційну і читацьку зацікавленість, тому рішення закрити цей проект було зваженим і прийнятним для обох сторін», - йдеться в поясненні керівництва холдингу «Обоз.UA».

 

ТК звернулася до Альони Березовської з проханням назвати причину припинення співпраці, у відповідь на це вона сказала, що все пояснила у своєму акаунті на Twitter. «Разрыв обусловлен тем, что мои идеи, инициативы, медиапроекты оказались не по карману Обозу, и стали отягощать его финансовую деятельность», - написала вона в мікроблозі.

 

«Офіційну версію ми опублікували на сайті. А по-друге, я не вважаю, що її заява на Twitter відповідає дійсності», - прокоментував «Детектор медіа» версію Альони Березовської генеральний директор «Обозревателя» Михайло Кривда.

 

Альона Березовська писала колонки про Віктора Януковича, про міжнародні відносини (наприклад, співпрацю України і Франції, труднощі Литви в ЄС) за результатами поїздок у президентському пулі закордон, публікувала роздуми про рух «Стоп цензурі!», пропонуючи замість нього ініціювати рух «Стоп-джинсе». Також вона була ведучою телепрограми «Вопросы», що виходила на порталі «Обозреватель». Тези, які висловлювала журналістка, збігалися з тими, що озвучували представники Адміністрації президента або наближені до неї діячі.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY