Журналісти Бі-бі-сі скасували другий страйк: керівництво погодилося на переговори

12 Листопада 2010
17736
12 Листопада 2010
11:45

Журналісти Бі-бі-сі скасували другий страйк: керівництво погодилося на переговори

17736
Журналісти Бі-бі-сі скасували другий страйк: керівництво погодилося на переговори

Британська національна спілка журналістів скасувала 48-годинний страйк співробітників Британської телерадіомовної корпорації, який мав відбутися у понеділок та вівторок, повідомляє сайт Бі-бі-сі. Причина - згода керівництва продовжити переговори з представниками профспілки щодо реформи пенсійної схеми.

 

Керівництво має наміри змінити умови нарахування пенсій працівникам, щоб зменшити дефіцит пенсійного фонду. Спершу директори пропонували обмежити коефіцієнт щорічної індексації пенсій до 2,5%, профспілці у ході переговорів вдалося збільшити цифру до 4%. В остаточному варіанті пропозиції роботодавця також прописане зменшення відрахувань у пенсійний фонд з 7% до 6% зарплати.

 

Понад 4000 працівників не згодні з таким варіантом. Як повідомляла ТК, 5 та 6 листопада вони вже провели страйк, через який було скасовано низку теле- та радіоефірів. Тепер керівництво Бі-бі-сі погоджується на подальші переговори, однак, за словами генерального директора Марка Томпсона, корпорація не може дозволити собі подальший перегляд пенсійної схеми.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17736
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду