НТКУ до Нового року готує концерт «Перші на Першому»

11 Листопада 2010
23052
11 Листопада 2010
11:20

НТКУ до Нового року готує концерт «Перші на Першому»

23052
НТКУ до Нового року готує концерт «Перші на Першому»

НТКУ до Нового року готує триденну концертну програму під назвою «Перші на Першому», старт якої відбудеться у новорічну ніч. Про це повідомляється на сайті каналу.

 

Ведучими всіх трьох днів незмінно лишатимуться Марія Орлова та Володимир Єременко, кожен випуск триватиме щонайменше годину.

 

Як зазначається в повідомленні, у першому святковому концерті нагороджуватимуть переможців програми «Національна двадцятка». Нагадаємо, що проект «Національна двадцятка», який виходить щонеділі о 9:00, - це хіт-парад відеокліпів, кожен з яких супроводжується сурдоперекладом. Переможців хіт-параду обирають глядачі програми sms-голосуванням.

 

2 та 3 січня виступатимуть Ані Лорак, Тіна Кароль, Микола Гнатюк, Ірина Білик, Олексій Матіас, Тетяна Недєльська, Олександр Пономарьов, Світлана Лобода, Анастасія Приходько, Тетяна Овсієнко, Серьога та Йолка, гурти «Тік» та «Брати Карамазови».

 

Нагадаємо, що в новорічному вогнику на НТКУ виступить також переможець талант-шоу «Твоя хвилина на Першому», що транслюється в межах проекту «Нащадки» щоп'ятниці.

 

Як писала ТК, трансляцію протягом новорічної ночі НТКУ здійснюватимемо спільно з ТРК «Ера».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23052
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Смуглянка
4917 дн. тому
пусть поют,только не на Английском.Половина на Укратнском половина на русском песен.Это будет правильно.
Єпоха Водолея
4918 дн. тому
Нужно как можно больше продвигать отечественных исполнителей,вкладывать в них силы и рекламу,потому что этим они укрепляют в будущем популяризацию Украинской эстрады не только у нас, но и за рубежом.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду