Перший розпочав підготовку до Нового року

15 Жовтня 2010
16466
15 Жовтня 2010
18:34

Перший розпочав підготовку до Нового року

16466
Перший розпочав підготовку до Нового року

Перший національний формує сітку трансляції новорічних програм, які вийдуть у святкові дні

 

«У нас буде велика сітка мовлення, вибудувана за тим само принципом, що й 9 травня цього року, коли канал здобув високі показники. Йдеться про прямі включення протягом святкових днів з регіональних телекомпаній. Завдання Першого національного - показати, як відбувається святкування в регіонах: Одесі, Харкові, Дніпропетровську та інших містах», - розповів у коментарях ТК генеральний продюсер каналу Олексій Семенов.

 

Його доповнив радник генерального директора НТКУ Денис Замрій. Він уточнив: «Трансляцію протягом новорічної ночі здійснюватимемо спільно з ТРК "Ера". Крім того, у святкові дні наприкінці грудня плануємо концертні програми, новорічні вітання. Також всі новорічні випуски готують всі і проекти каналу».

 

Першою про новорічні плани відзвітувала редакція програми «Нащадки». Як зазначено на сайті  Першого національного, переможець талант-шоу «Твоя хвилина на Першому», що транслюється в межах проекту щоп'ятниці, виступить в новорічному вогнику на НТКУ.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16466
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
працівник
4944 дн. тому
Яким зробили новий сезон, таким зроблять й новорічну програму. Все одно їх ніхто не дивиться. І чому досі коментарі дає Семенов, людина яка не є генеральним продюсером,яка загубила проекти, і куди дивиться Беня.
Дед мороз
4945 дн. тому
Если не будет огромного колличества рекламы как на жадных до нее частных каналах,-то обзвоню всех родственников и знакомых чтоб не портили себе новый год и смотрели Первый.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду