detector.media
11.11.2010 11:20
НТКУ до Нового року готує концерт «Перші на Першому»

НТКУ до Нового року готує триденну концертну програму під назвою «Перші на Першому», старт якої відбудеться у новорічну ніч. Про це повідомляється на сайті каналу.

 

Ведучими всіх трьох днів незмінно лишатимуться Марія Орлова та Володимир Єременко, кожен випуск триватиме щонайменше годину.

 

Як зазначається в повідомленні, у першому святковому концерті нагороджуватимуть переможців програми «Національна двадцятка». Нагадаємо, що проект «Національна двадцятка», який виходить щонеділі о 9:00, - це хіт-парад відеокліпів, кожен з яких супроводжується сурдоперекладом. Переможців хіт-параду обирають глядачі програми sms-голосуванням.

 

2 та 3 січня виступатимуть Ані Лорак, Тіна Кароль, Микола Гнатюк, Ірина Білик, Олексій Матіас, Тетяна Недєльська, Олександр Пономарьов, Світлана Лобода, Анастасія Приходько, Тетяна Овсієнко, Серьога та Йолка, гурти «Тік» та «Брати Карамазови».

 

Нагадаємо, що в новорічному вогнику на НТКУ виступить також переможець талант-шоу «Твоя хвилина на Першому», що транслюється в межах проекту «Нащадки» щоп'ятниці.

 

Як писала ТК, трансляцію протягом новорічної ночі НТКУ здійснюватимемо спільно з ТРК «Ера».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY