Оглядач «Детектор медіа» Світлана Остапа вдруге обрана депутатом Бучанської міської ради

9 Листопада 2010
12805
9 Листопада 2010
14:41

Оглядач «Детектор медіа» Світлана Остапа вдруге обрана депутатом Бучанської міської ради

12805
Оглядач «Детектор медіа» Світлана Остапа вдруге обрана депутатом Бучанської міської ради

Оглядач видань проекту «Детектор медіа», член громадської організації «Детектор медіа» Світлана Остапа вдруге обрана депутатом Бучанської міської ради (Київська область).

 

Сьогодні, 9 листопада, їй вручили повідомлення Бучанської міської виборчої комісії про результат голосування. Вона обрана депутатом в одномандатному виборчому окрузі № 5 міста Бучі. Світлана позапартійна, обрана як депутат-мажоритарник.

 

«Вибори в Бучі були дуже брудними, особливо на останньому етапі: в ніч голосування і під час підрахунку голосів, - розповіла Світлана. - На одній з дільниць був побитий беркутівцями діючий депутат і кандидат у депутати Іван Лисенко тільки за те, що виявив вкидання бюлетенів. Його два дні протримали в міліції. Якщо раніше всі наші депутати були з Бучі, то тепер є і з Києва, і з інших міст України. На мою думку, на місцевому рівні пропорційна система не є ефективною в плані захисту прав людей. Депутати будуть, як і в парламенті, в першу чергу думати про партійні інтереси, а не про інтереси місцевих жителів. Крім того, мені не зрозуміло, чому безпартійна людина не може сама висунутися, а її обов'язково має висувати якась партія (Світлану висувала партія «Пора». - ТК)».

 

У попередньому скликанні Світлана Остапа була не лише депутатом, а й головою постійної депутатської комісії з питань освіти, культури, молоді та спорту.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12805
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Кума
4939 дн. тому
Кумонька, Ви для нас завжди депутат депутатів і президент президентів!!!!!
Раїса Дубцова
4939 дн. тому
Світланко! На жаль, не маю можливості привітати особисто - ти весь час відповідаєш на дзвінки. Але міцно обіймаю, цілую і зичу ще цікавіших людей на дільниці, аніж у минулому сезоні. А також, за можливістю, спокійних ночей!
Взбучка
4939 дн. тому
Всю "Телекритику" - в Бучу!
Otar Dovzhenko
4939 дн. тому
Світлана наш президент!! :)*
Коллега
4939 дн. тому
Светочка!Поздравляю!!!Молодец!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду