НЕК шукає спеціаліста відділу зв’язків із громадськістю та ЗМІ

7 Листопада 2010
8628
7 Листопада 2010
15:38

НЕК шукає спеціаліста відділу зв’язків із громадськістю та ЗМІ

8628
НЕК шукає спеціаліста відділу зв’язків із громадськістю та ЗМІ

Національна експертна комісія України з питань захисту суспільної моралі оголоcила конкурс на заміщення вакантної посади спеціаліста відділу зв'язків із громадськістю та ЗМІ. Про це йдеться на сайті НЕК.

 

Серед вимог до кандидатів зазначена «необхідність українського громадянства повної вищої освіти відповідного спрямування знання державної мови, вміння працювати на комп'ютері». Додаткову інформацію щодо основних функціональних обов'язків, розміру та умов оплати праці обіцяють надавати через кадрову службу. 

 


Конкурсанти складають у письмовій формі іспити на знання Конституції України, законів «Про державну службу» та «Про боротьбу з корупцією».

Також НЕК шукає провідного спеціаліста відділу експертизи у галузі друкованої продукції та реклами, товарів та послуг.

 

 

 

Вакансії відкрито до початку грудня. 

Документи приймають за адресою: 04053, м. Київ, вул. Артема, 73, 15 поверх. Додаткові відомості про умови конкурсу можна дізнатися за телефоном (044) 486-35-80.

 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8628
Теги:
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
:)
4933 дн. тому
"вміння працювати на комп'ютері" - це просто геніально. напевно НЕК буде дуже важко знайти кандидата з такою високою кваліфікацією
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду