detector.media
03.11.2010 11:29
За фактом нападу на журналістів Чорноморської ТРК порушено справу за статтею про пограбування

Слідчий відділ міліції Феодосії порушив кримінальну справу за статтею про пограбування за фактом нападу на журналістів Чорноморської ТРК та вилучення невідомими у них відеокасети. Про це повідомляє УНІАН.

 

«Журналісти подали заяву, її зареєстрували і за наявними підставами порушили кримінальну справу за ознаками складу злочину, передбаченого статтею 186 Кримінального кодексу», - коментує начальник прес-служби кримського управління МВС Ольга Кондрашова.

 

Як писала ТК, кримський штаб партії «Батьківщина» заявив, що «протягом дня 31 жовтня виборчим штабом Партії регіонів здійснювалося підвезення людей на виборчі дільниці декількома автобусами». За інформацією журналістів Чорноморської ТРК, під час того, як вони фіксували порушення на місцевих виборах, на них напали представники Партії регіонів і відібрали відеокасету із записом.

 

Зазначимо, що мер Феодосії Олександр Бартєнєв (Партія регіонів) спростував інформацію про зафіксоване в місті підвезення виборців на дільниці й напад на журналістів ТРК «Чорноморська».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY