Івано-Франківська ОДТРК та телекомпанія «Галичина» увійшли до Дунайської медіа мережі

30 Жовтня 2010
12623
30 Жовтня 2010
15:30

Івано-Франківська ОДТРК та телекомпанія «Галичина» увійшли до Дунайської медіа мережі

12623
Івано-Франківська ОДТРК та телекомпанія «Галичина» увійшли до Дунайської медіа мережі

У Сербії створюють Дунайську медіа мережу за участю українських телекомпаній та 312 представників медіа з 14 придунайських країн, повідомляє Укрінформ.

 

Відповідне рішення прийняли на установчій конференції, що відбулася 29 та 30 жовтня у сербському місті Новий Сад. У конференції взяли участь держсекретар міністерства закордонних справ Сербії Мірко Стефанович, представники Європейської Комісії, Європарламенту, посольства України в Республіці Сербія.

 

Ініціатором проекту стало «Радіо і телебачення Воєводини» міста Новий Сад, на базі якого створюють мережу. Основна мета об`єднання телекомпаній - «сприяти зміцненню співробітництва і порозумінню придунайських країн, показ їх мистецького і культурного багатства, духовної спадщини та інших цінностей, розвиток європейської єдності та регіональної солідарності». Від України членом Ради з організаційних питань, до складу якої увійшло по одному представнику від кожної країни Дунайського регіону, обрали генерального директора Івано-Франківського обласного телебачення «Галичина» Ольгу Бабій. Окрім телекомпанії «Галичина» до складу мережі увійшла Івано-Франківська ОДТРК.

 

Учасники конференції ухвалили спільну Декларацію про створення медіа мережі, а також заслухали пропозиції щодо її подальшої роботи. Зокрема, учасники обговорили аспекти обміну інформацією, створення інтернет-порталу, а також організаційні питання, зокрема структуру органів управління медіа мережею.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12623
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду