Рекламна група АДВ розділюється. В Україні також

29 Жовтня 2010
3389
29 Жовтня 2010
21:20

Рекламна група АДВ розділюється. В Україні також

3389
Рекламна група АДВ розділюється. В Україні також

Російська група маркетингових комунікацій АДВ розділюється між двома її засновниками. Як повідомляє Adindex.ru, Дмитро Коробков, основний власник групи, тепер очолить АДВ-IPG, яка представлятиме інтереси Interpublic Group у Росії. Оперативне керування цією групою здійснюватиме Кирил Коробейников (до цього – гендиректор АДВ). Павлу Сидорову відійдуть агентства мережі Havas; ця група агентств називатиметься Havas Russia&CIS.

 

«Детектор медіа» звернулася до керівника «АДВ Україна» Олександра Барановського із проханням повідомити, яким чином розділення російської групи відіб’ється на її українському бізнесі.

 

За словами пана Барановського, в Україні поділ фактично вже існував. Havas представлений тут двома медіаагентствами – Mediaexpert/Arena та «MPG Україна». «Операційну діяльність вони ведуть у відповідності до стандартів АДВ та стандартів мережі, але – окремо від нас», - зазначив Олександр Барановський.

 

На питання про те, чи був спільним баїнг, він відповів, що агентства разом з керівниками групи проговорювали загальну стратегію перемовин з медіа. Але конкретних клієнтів вони вели самостійно: «Такого, щоб я домовлявся про клієнтів Mediaexpert, сам отримував для них умови, не було».

 

Групу АДВ 1995 року заснував Дмитро Коробков. Група присутня у 7 країнах СНД включно з Україною.

 

Окрім вищезгаданих медійних агентств Mediaexpert/Arena та «MPG Україна» (які нині відокремлюються) до українського АДВ входять  Initiative та Universal McCann (обидва – IPG).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3389
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду