detector.media
29.10.2010 21:20
Рекламна група АДВ розділюється. В Україні також

Російська група маркетингових комунікацій АДВ розділюється між двома її засновниками. Як повідомляє Adindex.ru, Дмитро Коробков, основний власник групи, тепер очолить АДВ-IPG, яка представлятиме інтереси Interpublic Group у Росії. Оперативне керування цією групою здійснюватиме Кирил Коробейников (до цього – гендиректор АДВ). Павлу Сидорову відійдуть агентства мережі Havas; ця група агентств називатиметься Havas Russia&CIS.

 

«Детектор медіа» звернулася до керівника «АДВ Україна» Олександра Барановського із проханням повідомити, яким чином розділення російської групи відіб’ється на її українському бізнесі.

 

За словами пана Барановського, в Україні поділ фактично вже існував. Havas представлений тут двома медіаагентствами – Mediaexpert/Arena та «MPG Україна». «Операційну діяльність вони ведуть у відповідності до стандартів АДВ та стандартів мережі, але – окремо від нас», - зазначив Олександр Барановський.

 

На питання про те, чи був спільним баїнг, він відповів, що агентства разом з керівниками групи проговорювали загальну стратегію перемовин з медіа. Але конкретних клієнтів вони вели самостійно: «Такого, щоб я домовлявся про клієнтів Mediaexpert, сам отримував для них умови, не було».

 

Групу АДВ 1995 року заснував Дмитро Коробков. Група присутня у 7 країнах СНД включно з Україною.

 

Окрім вищезгаданих медійних агентств Mediaexpert/Arena та «MPG Україна» (які нині відокремлюються) до українського АДВ входять  Initiative та Universal McCann (обидва – IPG).

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY