Рада розгляне законопроект, яким передбачається скасування ліцензування мереж ефірного теле- та радіомовлення

29 Жовтня 2010
17837
29 Жовтня 2010
11:38

Рада розгляне законопроект, яким передбачається скасування ліцензування мереж ефірного теле- та радіомовлення

17837
Рада розгляне законопроект, яким передбачається скасування ліцензування мереж ефірного теле- та радіомовлення

Комітет з питань транспорту і зв'язку рекомендує Верховній Раді прийняти за основу проект закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо спрощення умов доступу на ринок телекомунікаційних послуг. Про це йдеться на парламентському сайті.

 

Законопроектом (реєстр. № 7031) з поміж іншого передбачає скасування ліцензування надання послуг з технічного обслуговування і експлуатації телекомунікаційних мереж, мереж ефірного теле- та радіомовлення, проводового радіомовлення перехід на реєстраційну основу їх здійснення, і таким чином розширення доступу населення України до універсальних телекомунікаційних послуг.

 

Законопроект поданий народними депутатами Юрієм Морокко та  Віталієм Коржем. На думку авторів цей законопроект дозволить суттєво спростити умови доступу на ринок телекомунікаційних послуг, вдосконалити механізми ліцензування користування радіочастотним ресурсом, запровадити принцип технологічної нейтральності щодо безпроводового доступу при наданні загальнодоступних телекомунікаційних послуг.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17837
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду