detector.media
26.10.2010 19:17
Ірина Побєдоносцева стане директором з маркетингу і PR Film.UA Group
Ірина Побєдоносцева стане директором з маркетингу і PR Film.UA Group

Ірина Побєдоносцева обійме посаду директора з маркетингу і PR групи компаній Film.UA Group. Цю інформацію сайту «Медианяня» вона підтвердила ТК особисто. Раніше цю посаду обіймала Ольга Боровських, яка нині є директором з маркетингу і PR консалтингової компанії «Медіа Ресурси Менеджмент».

 

Як йдеться у повідомленні Film.ua, попередній директор з маркетингу і PR Ольга Боровських залишила цю посаду у зв'язку з сімейними обставинами: «Рішення залишити компанію було для мене одним з найскладніших у житті. Але так склались обставини, що зараз я більше потрібна сім'ї і моє місце поряд з маленькою донечкою»

 

У коментарях ТК пані Побєдоносцева розповіла, що розпочинає роботу на новій посаді з 1 листопада: «Я дуже рада, що співпрацюватиму з такою потужною продакшн-компанією і тому, не відкладаючи в довгу шухляду, розпочну там працювати вже з понеділка».

 

Також вона відзначила:  «Своєчасний дзвінок Олі Боровських з пропозицією роботи якраз і відкриває цей етап. Я дуже вдячна керівництву Film.ua за цікаву та перспективну пропрозицію. Ми з Олею (Боровських - ТК) знайомі багато років, оскільки наприкінці 10090-х років працювали на "1+1"»

 

Щодо кола завдань і обов'язків Ірина Побєдоносцева розповіла: «З керівництвом компанії відбулася установча зустріч, ми обговорювали завдання мінімум та максимум і ще повернемося до цих питань».

 

 

Нагадаємо, як повідомляла «Дуся», екс-керівник прес-служби телеканалу «1+1» Ірина Побєдоносцева звільнилася з каналу понад тиждень тому. Комунікаціями з пресою вона займалася протягом 12 років.

 

«Детектор медіа»

 

Фото - www.itk.org.ua

 

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY