БЮТ знову проситься на ефір до Кисельова

22 Жовтня 2010
8309
22 Жовтня 2010
19:00

БЮТ знову проситься на ефір до Кисельова

8309
БЮТ знову проситься на ефір до Кисельова

Представники Блоку Юлії Тимошенко знову пропонують запросити свого представника на ефір програми «Велика політика з Євгенієм Кисельовим». Про це йдеться в заяві БЮТ.

 

«Другий тиждень поспіль влада влаштовує висмоктані з пальця спеціальні події для їхнього обговорення у програмі "Велика політика...".   Минулого тижня чорнопіарівська провокація американських псевдоаудиторів настільки "зацікавила" власника телеканалу та голову СБУ пана Хорошковського, що ведучий «Великої політики» Євген Кисельов терміново змінив свою думку щодо недоцільності запрошення на програму Юлії Тимошенко», - зазначають БЮТівці.  

 

Вони переконані: у програмі за участі голову Контрольно-ревізійного управління Петра Андрєєва необхідно надати слово представнику БЮТ: «В БЮТ поділяють теорію Євгена Кисельова про те, що "Велика політика" не концерт по заявках. Але оскільки на практиці це таки концерт, де адміністрація президента регулярно замовляє номери, то ведучий мав би дозволити висловлювати побажання й іншим "глядачам". Якщо, звичайно, він хоче виглядати як професійний журналіст, а не штатний конферанс'є влади.   Відтак, прес-служба уповноважена заявити: БЮТ готовий надати у розпорядження Євгена Кисельова одного із ключових спікерів Блоку, який дасть достойні відповіді на всі питання, які до цієї політичної сили має пан Андрєєв».

 

Нагадаємо, 5 жовтня прес-служба «Батьківщини» публічно звернулася до ведучого програми «Велика політика ...» на каналі «Інтер» Євгена Кисельова з пропозицією щодо участі лідера партії Юлії Тимошенко у наступному ефірі програми. Тоді ведучий відповів, що запросить Юлію Тимошенко у прямий ефір, коли це збігатиметься з редакційними планами. «"Велика політика" - не концерт на замовлення», - сказав Євген Кисельов. 15 жовтня пані Тимошенко взяла участь у ток-шоу на «Інтері». Темою «Великої політики» на «Інтері» стало обговорення діяльності  колишнього прем'єра - «Як дається Юлії Тимошенко та її команді випробування безвладдям?».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8309
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
atos
4943 дн. тому
Прошлый раз не дала Киселеву рот открыть--несла без перерыва свое словоблудие,а Киселева еще обвинили за "НЕ КОРРЕКТНОСТЬ К ДАМЕ". Я бы эту "ДАМУ" больше никуда не пускал ПИАРИТЬСЯ. Она уже обещает собрать 300 голосов в ВР,сменить Яника и принять Новую Конституцию. И пока есть еще"козлы" которые верят этому бреду сумашедшей, --пусть идет к Шустрому Савику итам несет все что ей хочется. Есть еще TBi и 5-й "самый чесный" там тоже для нее хорошая площадка что бы выпускать пар.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду