До Кисельова прийде Тимошенко, до Шустера – депутати з опозиції

15 Жовтня 2010
11654
15 Жовтня 2010
13:40

До Кисельова прийде Тимошенко, до Шустера – депутати з опозиції

11654
До Кисельова прийде Тимошенко, до Шустера – депутати з опозиції

15 жовтня темою «Шустер live» на ТРК «Україна» буде трагедія під Марганцем та бюджетні витрати і економічні реформи правління екс-прем`єр-міністра Юлії Тимошенко. У «Великій політиці» на «Інтері» також обговорять  колишнього прем'єра - «Як дається Юлії Тимошенко та її команді випробування безвладдям?».

 

 А гостем «Великої політики» стане сама Юлія Тимошенко і відповідатиме на питання:   «Що, окрім критики, опозиція може протиставити владі?», «Чи візьме екс-прем'єрка реванш на місцевих виборах, та чи може її політсила вважатися головною опозицією в країні?».

 

Нагадаємо, 5 жовтня прес-служба «Батьківщини» публічно звернулась до ведучого програми «Велика політика ...» на каналі «Інтер» Євгенія Кисельова з пропозицією щодо  участі лідера партії Юлії Тимошенко у наступному ефірі програми. У відповідь пан Кисельов заявив, що запросить Юлію Тимошенко у прямий ефір, коли це збігатиметься з редакційними планами.

 

 Ток-шоу також приділить увагу таким темам: «Чи з'явиться спільний погляд на історію України та Росії, як це пропонує Москва?» та «І чого більше у минулому - того що єднає, чи ж того, що роз'єднує дві сусідні країни?»

 

Зокрема, участь у «Шустер live» візьмуть депутати НУНС Ксенія Ляпіна, Микола Катеринчук, Давид Жванія, Кирило Куликов, перший заступник глави Адміністрації президента Ірина Акімова, екс-віце-прем'єр в уряді Юлії Тимошенко Григорій Немиря, екс-міністр закордонних справ Петро Порошенко та інші.

 

А також на проект прийде перший заступник міністра транспорту та зв'язку Володимир Корнієнко.

 

Нагадаємо, «Шустер live» виходить о 20.25, а «Велика політика» - 22.00.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11654
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду