На каналі «2+2» стартує проект «Неймовірні історії футболу»

21 Жовтня 2010
9713
21 Жовтня 2010
15:11

На каналі «2+2» стартує проект «Неймовірні історії футболу»

9713
На каналі «2+2» стартує проект «Неймовірні історії футболу»

«2+2» запускає проект «Неймовірні історії футболу» виробництва студії SK Production, приурочений «Євро - 2012». Про це повідомляє сайт каналу.

 

Глядачам представлять цикл документальних фільмів тривалістю до 45 хвилин. Тема - футбол та особистості: видатні спортсмени і тренери. «У випусках зібрані найцікавіші, найскандальніші, найдивовижніші історії у вигляді захоплюючого оповідання, цікавого не тільки любителям футболу, але і широкій глядацькій аудиторії», - зазначено у повідомленні «2+2».  

 

У першому сезоні плануються історії про футбол від Геннадія Хазанова, Михайла Боярського, Льва Дурова, Армена Джигарханяна, Сергія Бубки, Володимира Шевелькова, Аркадія Арканова, Сергія Мигицко, Ігоря Фесуненка, Йожефа Сабо, Олега Базилевича, Володимира Перетуріна, Ігоря Горанского та Юрія Виборнова.

 

 

Премьера: Хазанов, Боярский и Джигарханян в

 

 

До показу заплановані наступні стрічки:

 

«Гра мого дитинства» - розповідь про післявоєнний поколінні футболістів;

«Лев Яшин» - розповідь про радянського воротаря;

«Пеле» - історія перетворення малого жебрака  в короля футболу;

«Озеров» - історія про людину, чий голос став символом спортивних перемог;

«Лобановський» - розповідь про тренера;

«Марадона» - розповідь про футболіста;

«Епоха Блохіна» - історія футболіста.

Виходитиме проект по суботах о 13:00. Дебютний випуск - 23 жовтня.

 

Нагадаємо, 30 серпня на  «2+2» стартувала програма «Про футбол». У рамках спортивного ток-шоу обговорюються актуальні події футболу з акцентом на українському чемпіонаті. До студії запрошують гостей: футбольних експертів, тренерів, арбітрів, відомих футболістів, журналістів та фанатів. Їхнє спілкування у студії доповнюють авторські репортажі спортивних журналістів. Ведучі ток-шоу - Лідія Таран і Костянтин Андріюк.

 

Вікторія Левченко, «Детектор медіа»

 

Фото - http://2plus2.in.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9713
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду