detector.media
20.10.2010 18:49
Discovery Networks виводить в Україну TLC

У травні 2011 року телеканал TLC (входить до Discovery Networks) буде запропоновано для розповсюдження українським кабельним операторам. Про це повідомляється у прес-релізі українського представництва Discovery Networks.

 

Канал, орієнтований на аудиторію жінок віком від 25 до 49 років, показує розважальні lifestyle-програми.

 

Калеб Вайнштейн, старший віце-президент та генеральний менеджер Discovery Networks Emerging Markets, вважає, що TLC займе порожню нашу на ринку платного українського телебачення.

 

У США канал TLC охоплює понад 99 млн домогосподарств. Міжнародне мовлення почалося у березні цього року з Норвегії. У 2011 році планується запусити його у понад 75 країнах світу.

 

Нагадаємо, наразі до портфоліо Discovery Networks в Україні входять шість каналів: Discovery Channel, Animal Planet, Discovery Science, Discovery HD Showcase, Discovery World та ID Investigation Discovery.

 

Як повідомляла ТК, 1 листопада буде запущено українську версію Discovery Channel.

 

До родини каналів Discovery Communications компанії належать Discovery Channel, Animal Planet, Discovery Science, Discovery HD. Крім того, компанія пропонує освітні продукти і послуги, а також цифрові медіа-ресурси, включаючи HowStuffWorks.com. У 115 країнах Європи, Африки та Близького Сходу 13 каналів родини Discovery мовлять на 28 мовах для 230 млн. передплатників.

 

 «Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY