«Ти чемпіон» на «Україні» матиме 10 випусків, половина вийде в прямому ефірі

12 Жовтня 2010
17517
12 Жовтня 2010
15:28

«Ти чемпіон» на «Україні» матиме 10 випусків, половина вийде в прямому ефірі

17517
«Ти чемпіон» на «Україні» матиме 10 випусків, половина вийде в прямому ефірі

Реаліті-шоу «Ти чемпіон» на ТРК «Україна» матиме 10 випусків, половина з яких транслюватимуть в прямому ефірі. Про це сказала головний продюсер телеканалу «Україна» Тетяна Гнєдаш на прес-конференції, присвяченій новому проекту, яка відбулася 12 жовтня на спеціально побудованій для шоу базі.

 

Пані Гнєдаш розраховує, що «Ти чемпіон» матиме найвищий рейтинг у своєму слоті (неділя, 21:30). Як відомо, прем'єра шоу відбудеться в неділю, 17 жовтня, о 21:30. Режисером програми є Анна Гресь.

 

Як уже повідомляла ТК, проект знімається за американським форматом компанії NBC (оригінальна назва проекту The Contender). За словами, Тетяни Гнєдаш, український варіант буде більш «драматичним», «соціальним», що зумовлено «відповідним соціальним середовищем» в Україні: «Вони (учасники шоу - ред.) мотивовані більше американських колег. Якщо в Америці акцент в основному робили на спорті, то ми зосереджуємо увагу на людських долях, їх характерах, драмах», - зазначила пані Гнєдаш. За словами головного продюсера, проект «Ти чемпіон» є не тільки розважальним шоу, він має соціальне спрямування: «Для кожного мільйон гривень - це не просто гроші, це можливість вирішити серйозну життєву проблему або здійснити заповітну мрію».

 

Як зазначив на прес-конференції ведучий Денис Нікіфоров, український формат відрізняється від американського також у технічному рішенні: «Американці знімали шоу у форматі телевізійних камер, в Україні залучається набагато серйозніша техніка, більш складними є шапки, заставки, підводки». Ще одна відмінність між зарубіжним проектом та вітчизняним - в Україні майже половина боїв виходитимуть у прямому ефірі, тоді коли у Сполучених Штатах все шоу транслювалося в запису. Також у програмі The Contender взяли участь 12 боксерів, а в «Ти чемпіон» за звання найкращого позмагаються 13 бійців.

 

 

Нагадаємо, ведучими реаліті-проекту будуть колишній абсолютний чемпіон світу Костя Цзю, актор Денис Нікіфоров (виконавець головних ролей у фільмах «Бій з тінню» і «Бій з тінню 2»)  та чемпіонка світу з професійного боксу Аліна Шатернікова.

 

Як повідомили на прес-конференції, Костя Цзю відповідатиме за професійно-технічну, а Денис Нікіфоров - за психічно-емоційну підготовку учасників. Аліна Шатернікова відзначила, що вона виконуватиме роль «хорошого полісмена» і намагатиметься об'єднувати чоловічий колектив. Як повідомила пані Гнєдаш, спочатку на роль співведучого Кості Цзю розглядалася кандидатура Віталія Кличко, та український боксер не зміг взяти участь у проекті через «політичну діяльність».

 

Нагадаємо, що в проекті візьмуть участь 13 боксерів, яких відібрали з більш ніж 150 претендентів з усіх міст України. «Критерій відбору на проект був дуже жорстким - потрібно було враховувати багато параметрів, як фізичних, так і психологічних», - говорить Костя Цзю. У першому епізоді відсіється один зі спортсменів, інші 12 бійців будуть розбиті на дві команди по шість чоловік. Тренуватимуть команди боксери, екс-чемпіони світу серед професіоналів Юрій Нужненко та Віктор Фесечко. Переможець проекту отримає один мільйон гривень.

 

 

Події шоу відбуватимуться на спеціальній базі, створеній на замовлення проекту. Тут учасники програми будуть жити чотири місяці без будь-яких засобів комунікації, тренуватися і виходити почергово на ринг. Комплекс площею 2400 квадратних метрів розділений на три блоки: тренувально-житловий, підготовки до бою і, власне, бойовий. Кожна з двох команд отримала свою кімнату, де боксери живуть «у спартанських умовах». Серед розваг дозволено тільки телевізор, більярд та книги. Усюди в приміщенні встановлені камери, які стежитимуть за життям учасників, їхньою підготовкою до боїв та відносинами в колективі. Зазначимо, що ведучі житимуть разом з боксерами на базі.

 

«Детектор медіа»

 

Фото - Руслана Новосьола

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17517
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду