На «Україні» стартує боксерський проект «Ти – чемпіон» за форматом NBC

29 Липня 2010
14092
29 Липня 2010
14:25

На «Україні» стартує боксерський проект «Ти – чемпіон» за форматом NBC

14092
На «Україні» стартує боксерський проект «Ти – чемпіон» за форматом NBC

Проект «Ти - чемпіон» ТРК «Україна» вироблятиме  за форматом компанії NBC (оригінальна назва проекту The Contender). Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Раніше ТК повідомляла, що канал запускає піар компанію нових проектів, серед яких був і  «Ти - чемпіон».

 

Відповідно до умов формату, у програмі  змагатимуться молоді боксери, а приз становитиме 150 тисяч доларів.

 

У повідомленні каналу йдеться про те, що розважальний проект матиме і соціальне спрямування: «За кожним з учасників стоїть історія - драматична, а часом трагічна: хтось перебуває за межею бідності і хоче вирватись з неї, хтось мріє виграти головний приз, щоб сплатити за операцію близькій людині, хтось хоче отримати  освіту, а хтось довести, що попри наявність впливових  батьків і високий соціальний стан сім'ї, можна домогтися заповітної мети власними силами».

 

Хто стане ведучим проекту поки невідомо.

 

Кастинги учасників заплановано на середину серпня. Програма вийде в ефір восени.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14092
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Эля
5027 дн. тому
Смотрела в нете - шоу отличное, с яркой линией истории жизни людей, которые стремятся к своей мечте.. и драйвовыми боями. Интересно, как сделает канал!
Саша
5028 дн. тому
Знов секонд крутять....
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду