Кандидат у мери Полтави подав до суду на дві газети

11 Жовтня 2010
22772
11 Жовтня 2010
18:34

Кандидат у мери Полтави подав до суду на дві газети

22772
Кандидат у мери Полтави подав до суду на дві газети

Кандидат на посаду міського голови Полтави від партії «Совість України» Олександр Мамай подав позови про захист честі та гідності проти газет «Полтавський вісник» і «Вечірня Полтава». Про це повідомляє інтернет-видання «Полтавщина».

 

Така реакція викликана публікацією в останньому номері «Полтавського вісника» двох статей «Чому мовчить Олександр Мамай?» та «Кандидати, яких ми обираємо», а також публікацією останньої статті у «Вечірній Полтаві», № 40 від 6 жовтня. 

 

За інформацією інтернет-видання «Обком», позивач просить суд зобов'язати редакції цих газет опублікувати спростування і виплатити йому по 100 тисяч гривень за моральну шкоду.

 

 

 

Розглядатимуть позови у Жовтневому районному суді Полтави. Засідання у справі «Вечірньої Полтави» призначене на 11 жовтня, «Полтавського вісника» - на 12 жовтня.

 

Засновником газети «Полтавський вісник» є Полтавська міськрада, «Вечірньої Полтави» - ТОВ «Газета "Вечірня Полтава"».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22772
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду