«Студія Квартал 95» відкриває інтернет-канал

8 Жовтня 2010
17749
8 Жовтня 2010
13:43

«Студія Квартал 95» відкриває інтернет-канал

17749
«Студія Квартал 95» відкриває інтернет-канал

15 жовтня «Студія Квартал 95» планує відкрити інтернет-канал kvartal95.tv, який здійснюватиме прямі трансляції нових проектів студії. Про це йдеться на сайті продакшну.

 

Першою в ефір вийде нова концертна програма «Вечірнього кварталу». Саме 15 жовтня у палаці «Україна» пройде перший концерт проекту в цьому сезоні. Безкоштовна пряма трансляція на kvartal95.tv здійснюватиметься безпосередньо зі сцени «України». Буде показана повна версія концерту з 19.00 до 23.00.

 

«Без цензури, довгих блоків реклами, монтажу та правок, лише з невеликими перервами на антракт. Жарти, які не увійдуть у телевізійну версію, усілякі курйози із зірками та несподівані сюрпризи на сцені - все це може тепер побачити багатомільйонна аудиторія у всьому світі», - йдеться у повідомленні студії.

 

Окрім цього, на сайті можна буде переглянути всі випуски програм «Вечірній квартал», «Пороблено в Україні», серіалу «Свати» та фільмів «Кохання у великому місті» і його продовження.

 

ТК намагається з'ясувати позицію телеканалу «Інтер» і чекає на коментар прес-служби щодо того, що новий випуск «Вечірнього кварталу» вийде на новоствореному сайті і буде доступний для подальшого перегляду ще до прем'єри на каналі.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17749
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Сансетка
4957 дн. тому
Конешно в интернете, по телику им шутить уже никто не даст.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду