«Критика» оновлює електронну версію

7 Жовтня 2010
20032
7 Жовтня 2010
14:19

«Критика» оновлює електронну версію

20032
«Критика» оновлює електронну версію

Часопис «Критика» оновить інтернет-портал. Про це ТК повідомив відповідальний редактор Андрій Мокроусов.

 

Редакція видання планує розробити із сайту http://www.krytyka.com/ «інтернет-проект портального штибу», який поєднуватиме зміст друкованої версії з додатковими матеріалами та сервісами. Зокрема, спеціально для електронної версії будуть написані аналітичні матеріали на соціально-політичну тематику.

 

Нещодавно у виданні вже почали виходити оригінальні  невеликі матеріали.

 

«Наголошу, що тут практикуватимемо цілком відмінний від власне критиківської есеїстики формат: в жодному разі не йдеться про якийсь інтелектуально полегшений варіант, але про набагато менші обсяги (пересічно до 1000 слів) з істотно меншою увагою щодо мовно-стилістичних кондицій тощо. Найважливішим чинником буде оперативність реакції та якість аналітики. За потреби, на відміну від друкованої версії, ми охоче вміщуватимемо на сайті як інтерв'ю, так і просто записані на диктофон і відтак розшифровані репліки-коментарі, хай навіть і в тезовій формі», - зазначив він.

 

За словами пана Мокроусова, розвитком і редагуванням інтернет-проекту опікується новий член редколегії видання, аспірант Гарвардського університету Олег Коцюба. Також над сайтом «Критики» працюватиме Оксана Форостина та Євгенія Гринь.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20032
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду