Перший покаже 19 проектів італійського каналу RAI

6 Жовтня 2010
16777
6 Жовтня 2010
18:22

Перший покаже 19 проектів італійського каналу RAI

16777
Перший покаже 19 проектів італійського каналу RAI

НТКУ покаже 19 програм італійського мовника RAI, повідомляє пресс-служба Першого національного. Це художні фільми (комедії, драми), комедійні серіали, кримінальні серіали, художні серіали, програми для дітей) RAI Trade. Йдеться про «велику кількість годин ефірного часу»: деякі серіали мають обсяг понад 200 епізодів.

 

Італійські фільми та серіали, які Перший транслюватиме у своїму ефірі, є телевізійними продуктами пакету програм «Солідарність», до якого раніше приєдналася НТКУ, як член EBU. «У зв'язку зі світовою економічною кризою та як наслідок скорочення бюджетів, телевізійні канали потерпають від нестачі якісного продукту. Саме тому Європейська мовна спілка виступила з ініціативою Пакету програм солідарності, що передбачає створення членами EBU каталогу програм, документальних і художніх фільмів. Матеріал з цього каталогу у своєму ефірі зможуть використовувати телеканали-мовники Європейської мовної спілки, зокрема й Перший Національний», - зазначено у повідомленні НТКУ.

 

Перший серіал RAI стартує в ефірі Першого національного13 жовтня. Це 4-серійний телефільм для родинного перегляду «Таксистка». За сюжетом, головна героїня, щоб звести кінці з кінцями, займає місце покійного чоловіка за кермом таксі. Власні внески у погашення боргів роблять й інші члени її родини - і старша сестра, і 70-річна бабуся.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16777
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду