Тимошенко знову проситься на «Інтер» до Кисельова

5 Жовтня 2010
11831
5 Жовтня 2010
12:43

Тимошенко знову проситься на «Інтер» до Кисельова

11831
Тимошенко знову проситься на «Інтер» до Кисельова

Прес-служба «Батьківщини» публічно звертається до ведучого програми «Велика політика ...» на каналі «Інтер» Євгена Кисельова з пропозицією щодо  участі лідера партії Юлії Тимошенко у наступному ефірі програми. Про це йдеться на сайті БЮТ.

 

«З огляду на дотримання свободи слова, об'єктивності та права опозиції донести до народу свою точку зору на ключову подію, яка кардинально впливає на сьогодення і майбутнє України, - неправосудне рішення КС про повернення до Конституції 1996 року, - а також те, що протягом тривалого часу учасниками програми були представники чинної влади, - ми закликаємо Вас, пане Євгене, запросити Юлію Тимошенко до участі у Вашій програмі», - пише прес-служба.

 

ТК звернулася по коментар до прес-служби телеканалу «Інтер» та Євгена Кисельова.

 

Нагадаємо, що 14 квітня БЮТ уже раз звертався до Євгена Кисельова з проханням запросити на програму Юлію Тимошенко. Але Євген Кисельов відмовився це робити, зазначивши, що його програма не концерт по заявках. Але згодом він запросив у «Велику політику» усіх лідерів опозиції, зокрема і Тимошенко.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11831
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду