Гостем першого в сезоні випуску «Шустер Live» стане Юлія Тимошенко

3 Вересня 2010
17982
3 Вересня 2010
16:32

Гостем першого в сезоні випуску «Шустер Live» стане Юлія Тимошенко

17982
Гостем першого в сезоні випуску «Шустер Live» стане Юлія Тимошенко

Тема першого в цьому сезоні випуску ток-шоу «Шустер Live»  в ефірі ТРК «Україна» - «Перша осінь нової влади: Репресії чи справедливість? Свобода слова чи цензура?», повідомляє сайт «Савік Шустер студії».

 

Участь у  програмі візьмуть екс-прем`єр-міністр України Юлія Тимошенко, народні депутати Вадим Колесніченко, Наталія Королевська, Юрій Луценко, Геннадій Москаль, Олег Ляшко, Лілія Григорович, Микола Катеринчук, В'ячеслав Кириленко, Анатолій Гриценко, Марина Ставнійчук, Тарас Чорновіл, Інна Богословська, депутат міськради Дніпропетровська Загід Краснов.

 

Також до студії запрошено головного редактора каналу ТВі Віталія Портникова,  генерального директора ТВі Миколу Княжицького, в. о. міського голови Харкова Геннадій Кернес та мер Вінниці Володимир Гройсман.

 

Також планується пряме включення з президентом фестивалю «Гогольфест»FEST Владом Троїцьким.

 

Ток-шоу вийде в ефір сьогодні, 3 вересня, о 20:20.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17982
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
beznadega.ru
5003 дн. тому
Браво, Савику! Випоказали клас, велипередачу як годиться, як боєць за добре. Я автор статейдо московського "Журналісту", і минулого року була статтяі Ваше фото з цієї передачі, зроблене Валерієм Милосердовим з "ТК"
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду