«1+1» запустив серію іміджевих заставок до свого 15-річчя

4 Жовтня 2010
14281
4 Жовтня 2010
15:32

«1+1» запустив серію іміджевих заставок до свого 15-річчя

14281
«1+1» запустив серію іміджевих заставок до свого 15-річчя

Із 4 жовтня в ефірі телеканалу «1+1» стартували нові відеозаставки, присвячені ювілею телеканалу. Як повідомляє прес-служба «1+1», серія з шести роликів була знята з повітря в різних регіонах України. Загальний слоган кампанії - «Ти не один 15 років!».

 

«Концепція заставок полягає в тому, що у впізнаваних для всіх українців місцях - київському Майдані, карпатських луках, кримській бухті - з певних предметів, що асоціюються із цим регіоном, складався логотип "1+1"», - повідомляє прес-служба.

 

За цією інформацією, на Майдані Незалежності у Києві логотип складений з червоних парасольок, на футбольному полі в Дніпропетровську - з м'ячів, на карпатській луці - з вишитих рушників, на вінницькому соняшниковому полі логотип вирізають комбайни, у Запоріжжі в логотип шикуються автомобілі Daewoo Lanos, у кримській бухті - яхти.

 

Заставка, відзнята в Києві, вже йде в ефірі «1+1». А заставка з автомобілями, за інформацією прес-служби, була знята за мотивами інтернет-конкурсу, який проводив «1+1», пропонуючи надсилати фотографії з оригінальним виконанням логотипу каналу.

 

Проект реалізований департаментом дизайну групи «1+1»: керівник і режиссер проекту - Роман Дерига, продюсер - Павло Кірсанов, колорайз - Артем Гостєв, CG-ефекти - Назар Гнатів.

 

Як розповів арт-директор групи «1+1» Роман Дерига, заставки знімала група з 20-ти осіб протягом 10-ти днів, а акторів знаходили прямо на місцях. Усі зйомки велися з паратрайка, з висоти 50-100 метрів. «Над київським Майданом літати на паратрайку заборонено, тому зйомку вели з крану», - уточнив він.

 

Відео можна переглянути на офіційному сайті «1+1».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14281
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
strochki
4973 дн. тому
Крутые ролики, молодцы, постарались.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду