Марк Бурден став першим віце-президентом з фінансів компанії «Воля»

28 Вересня 2010
16293
28 Вересня 2010
10:47

Марк Бурден став першим віце-президентом з фінансів компанії «Воля»

16293
Марк Бурден став першим віце-президентом з фінансів компанії «Воля»

Посаду першого віце-президента з фінансів (СFО) телекомунікаційної компанії «Воля» обійняв Марк Бурден. Новий топ-менеджер відповідатиме за фінансову стратегію компанії. Про це 28 вересня оголосила компанія «Воля».

 

До цього призначення Марк Бурден протягом восьми років працював у компанії «МТС-Україна» на посаді фінансового директора.

 

«Марку відведена дуже важлива роль - правильно виставити пріоритети наших інвестицій та поверненню на ці інвестиції. А зараз - це критично важливо, оскільки обсяг завдань виріс в рази, і всі термінові і пріоритетні. Проте частина з них критична для рішення прямо зараз, а частина - дасть ефект тільки через довгий час і вимагає більш детального опрацювання», - прокоментував нове призначення президент «Волі» Сергій Бойко.

 

За словами пана Бойка, Кент Холдинг, який раніше обіймав посаду CFO, прийняв рішення повернутися додому до Польщі.

 

Марк Бурден (Великобританія) працював у сфері телекомунікацій України і Росії. Протягом 1994-1995 років був радником Міністерства зв'язку України з питань реструктуризації, тарифної політики і регуляторних проблем. У 1995-1997 роках працював фінансовим контролером в компанії «Утел». Згодом переїхав на роботу до Росії, де обіймав посаду фінансового директора GTS, потім - посаду корпоративного контролера Golden Telecom. У 2002-2010 роках працював у «МТС-Україна» в якості фінансового директора. Марк Бурден - член Інституту управлінського обліку Великобританії (Chartered Institute of Management Accountants) і Британського інституту маркетингу (Chartered Institute of Marketing).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16293
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду