detector.media
28.09.2010 10:47
Марк Бурден став першим віце-президентом з фінансів компанії «Воля»

Посаду першого віце-президента з фінансів (СFО) телекомунікаційної компанії «Воля» обійняв Марк Бурден. Новий топ-менеджер відповідатиме за фінансову стратегію компанії. Про це 28 вересня оголосила компанія «Воля».

 

До цього призначення Марк Бурден протягом восьми років працював у компанії «МТС-Україна» на посаді фінансового директора.

 

«Марку відведена дуже важлива роль - правильно виставити пріоритети наших інвестицій та поверненню на ці інвестиції. А зараз - це критично важливо, оскільки обсяг завдань виріс в рази, і всі термінові і пріоритетні. Проте частина з них критична для рішення прямо зараз, а частина - дасть ефект тільки через довгий час і вимагає більш детального опрацювання», - прокоментував нове призначення президент «Волі» Сергій Бойко.

 

За словами пана Бойка, Кент Холдинг, який раніше обіймав посаду CFO, прийняв рішення повернутися додому до Польщі.

 

Марк Бурден (Великобританія) працював у сфері телекомунікацій України і Росії. Протягом 1994-1995 років був радником Міністерства зв'язку України з питань реструктуризації, тарифної політики і регуляторних проблем. У 1995-1997 роках працював фінансовим контролером в компанії «Утел». Згодом переїхав на роботу до Росії, де обіймав посаду фінансового директора GTS, потім - посаду корпоративного контролера Golden Telecom. У 2002-2010 роках працював у «МТС-Україна» в якості фінансового директора. Марк Бурден - член Інституту управлінського обліку Великобританії (Chartered Institute of Management Accountants) і Британського інституту маркетингу (Chartered Institute of Marketing).

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY