«Аргумент-кіно» на «1+1» змінює слот виходу

27 Вересня 2010
21509
27 Вересня 2010
15:51

«Аргумент-кіно» на «1+1» змінює слот виходу

21509
«Аргумент-кіно» на «1+1» змінює слот виходу

«Аргумент-кіно» змінює час виходу, і у неділю 3 жовтня транслюватиметься не  у  01.20, а о  00.35. Про це ТК повідомив ведучий проекту головний редактор порталу Kinokolo.ua  та сайту «Мудаки. арабески» Володимир Войтенко відповідаючи за запитання ТК.

 

У цей день на каналі вийде фільм «Плоть і кров» Пауля Вергофена.

 

«Відколи програма стала виходити після опівночі в неділю, з усіма, без винятку, найвищими керівниками, які колись були і нині є на каналі, розмови про це відбувалися. Й вони завжди були короткими - до проблеми ставилися з розумінням і просили зачекати до кращих часів... Зрештою, з наступної неділі «АК» стоїть у програмі після гумористичного шоу «ГПУ» о 00:35. Якщо такий час виходу утримається, зафіксується, то можна буде сказати, що кращі часи повертаються вже сьогодні», - зазначив він.

 

27 вересня на «1+1» стартував дванадцятий сезон проекту «Арґумент-кіно». В цей день в межах проекту вийшов фільм Пауля Вергофена «Дівчина для переможця» (Spetters)  і мав рейтинг частку,

 

За його словами, у цьому сезоні канал покаже «три міні-ретроспективи класиків світового кінематографа». Зокрема в межах програми вийдуть фільми П'єра Паоло Пазоліні (трилогія -  «Декамерон», «Кентерберійські оповідання» та «Квітка тисяча однієї ночі»), Серджо Леоне та Кена Расселла.

 

Також у програмі вийдуть фільми класиків французького кінематографа Франсуа Трюффо - «Наречена була в чорному» (з Жанною Моро, Жаном-Клодом Бріалі й Мішель Буке та Луї Маля у головних ролях) та  «Viva Maria!» (з Бріжит Бардо й Жанною Моро в головних ролях). Окрім цього канал покаже і картини американських кінематографістів Вуді Аллена, Брайяна Де Пальми, Філіпа Кауфмана, Роджера Кормена, Джона Стерджеса, і «шедеври світового кіно»: «Останнє танґо в Парижі», «Сатирикон Фелліні» та «Опівнічний ковбой».

 

За словами пана Войтенка, у програмі виходитиме і сучасне кіно: «Ось, найближчого часу, фільм французьких кінодебютантів Александра Бустійо і Жюльєна Морі «Помста немовляті» (À l'intérieur), що вже встиг викликати гучні дискусії не тільки у Франції, але й в Україні».

 

Також Володимир Войтенко наголосив, що  за 12 років на каналі топ-менеджмент змінювався кілька разів, але ніхто й ніколи перед авторами програми не ставив жодних рейтинґових завдань: «Я лишень можу припускати, що кожен новий керівник вбачає за існуванням цієї програми якийсь вищий, сказати б, позарейтинґовий, сенсJ».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21509
Теги:
Читайте також
07.12.2010 14:16
Юрій Андрухович, для TSN.UA
32 312
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Крузенштерн
4980 дн. тому
Очень хорошо, можно и хорошее кино посмотреть и не жертвовать ради этого сном. Спасибо 1+1 за этот несомненно гуманный акт.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду