«2+2» оновив сайт

20 Вересня 2010
14332
20 Вересня 2010
18:47

«2+2» оновив сайт

14332
«2+2» оновив сайт

Телеканал «2+2»  оновив сайт - http://2plus2.in.ua/. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Дизайн сайту вийшов у біло-синіх кольорах. На ресурсі є рубрики «Про нас», «Дивіться на коралі», «Трейлери», «Новини», «ТВ-програма».

 

На сьогодні існує лише російськомовна версія сайту.

 

Нагадаємо, у новому сезоні канал групи «1+1» «Кіно» змінив назву на «2+2». Канал транслює  Чемпіонат України з футболу, програму «Про футбол»,  серіали «Партизани», «Загублені»,  «Динотопія», «Секретні матеріали» тощо.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14332
Теги:
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
luch
4969 дн. тому
«Дивіться на коралі» На каком таком "коралі"?
Олексій Мазур, Дніпропетровськ
4970 дн. тому
І "Народна правда" - один з Інтернет-проектів УП - теж оновилася: Там зміна вивіски. Відтепер на логотипі Інтернет-видання написано не "народна правда", а "народні блоги". Мабуть редакція виходила з міркувань, що така назва є ближчою до суті речей, адже розміщене на сайті у блозі того чи іншого автора не завжди може бути правдою. А от блоги, в будь-якому разі залишаються блогами. Можна також припустити, що серед ймовірних причин зміни є застарілість попередньою назви, чи точніше сказати – затасканість, бо вже стільки різноманітних "правд" розвелося, зокрема у вигляді газет, назв рубрик, телепередач – одна народніше й правдивіше другої. До речі, на дніпропетровському ТБ виходить програма "Народна правда", де в обладнаній відеокамерою кабінці з певної теми висловлюють свої думки звичайні (принаймні, за задумом авторів) перехожі. Цікаво, що її логотип є дуже схожим на емблему НП. Тільки прямокутник, де написано "Народна правда" перевернутий догори дригом й оздоблений іншими елементами дизайну, зокрема ніби скопійованими з плакатів радянського агітпропу робочим та робітницею, які символізують народну думку. Подивитися на це можна тут: http://www.new-most.info:8080/video/31180.htm
123
4970 дн. тому
Україномовної версії сайту в каналу Кіно не було. Гівно а не канал.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду