Частка «Великої політики» зростає, а «Шустер live» - падає

20 Вересня 2010
22118
20 Вересня 2010
13:43

Частка «Великої політики» зростає, а «Шустер live» - падає

22118
Частка «Великої політики» зростає, а «Шустер live» - падає

17 вересня  зросли показники «Великої політики» зросли, а у «Шустер live» - впали

 

 Ток-шоу телеканалу «Інтер» взяло рейтинг 4,6%, частку 18,37%, (аудиторія «18+», панель «Вся Україна». Тут і далі наведено попередні дані overnight компанії Gfk Ukraine).

 

При цьому, як у попередньому випуску, у великих містах частка проекту значно нижча - 15,68%. У минулу п'ятницю шоу мало рейтинг 4,32% і частку 17,54%.

 

 

Показники політичних-шоу 17 вересня:

 

 

Програма

18+

Загальнонаціональна панель

«50 тис. +»

 

Рейтинг%

Частка%

Рейтинг%

Частка%

«Велика політика»

4,6

18,37

4,33

15,68

«Шустер live»

2,16

7,95

2,86

9,9

 

 

А от «Шустер live» на ТРК «Україна» вже вдруге демонструє зниження показників, і 17 вересня взяв рейтинг 2,16%, частку 7,95%. За панеллю «50 тис.+» цифри дещо вищі - частка 9,9%. 10 вересня ток-шоу мало рейтинг 3,29%, частку 12,26%.

 

 

Зміна частки політичних ток-шоу за останні три тижні,

аудиторія «18+», панель: «Вся Україна»:

 

 

Нагадаємо, гостями «Великої політики» були прем'єр-міністр України Микола Азаров, депутат Тернопільської облрада Олег Тягнибок, лідер Прогресивної соціалістичної партії Наталія Вітренко та екс-міністр закордонних справ Петро Порошенко. А участь в ефірі «Шустер live» взяли віце-прем'єр-міністра України Борис Колесникова, Мирослава Гонгадзе (з Вашингтона), депутати Сергій Соболєв, Ксенія Ляпіна, Микола Катеринчук, Олег Зарубінський, голова Державного комітету з питань регуляторної політики та підприємництва Михайло Бродський.

 

Дані  щодо рейтингів телеканалів та телепрограм надано компанією Gfk Ukraine

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22118
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
baybak
5003 дн. тому
Рейтинги можна вирішувати іншим шляхом: ТРІОЛАН не транслював в понеділок 20.09 передечу "Свобода слова". Усі інші канали працювали. Повний порядок? Усі хотіли?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду