Юрій Плаксюк шукає прес-секретаря

20 Вересня 2010
10365
20 Вересня 2010
13:12

Юрій Плаксюк шукає прес-секретаря

10365
Юрій Плаксюк шукає прес-секретаря

Державний комітет телебачення та радіомовлення України оголошує конкурс на  заміщення вакантної посади помічника голови Комітету - прес-секретаря відділу організаційно-аналітичного забезпечення роботи голови Комітету.

 

Нагадаємо, головою Держкомтелерадіо є Юрій Плаксюк. Раніше на посаді його помічника і прес-секретаря працював Роман Кіфлюк.

 

Також у Держкомтелерадіо оголошено конкурс на заміщення вакантних посад:

 

- головного спеціаліста відділу технічної політики у сфері телебачення і радіомовлення департаменту телебачення і радіомовлення (дві вакансії);

 

- головного та провідного спеціалістів організаційно-планового відділу адміністративно-господарського департаменту;

 

- головного спеціаліста відділу зв'язків з регіонами департаменту інформаційної політики.

 

На конкурс приймаються заяви від осіб з вищою освітою (спеціаліст, магістр) та досвідом роботи за фахом у відповідній галузі не менше трьох років.

 

Прийом заяв та необхідних документів проводиться протягом 30 календарних днів з дня оголошення про проведення конкурсу за адресою: 01001, м. Київ, вул. Прорізна, 2, відділ кадрової роботи та державної служби (кім. 803).

 

Додаткова інформація щодо обов'язків, розміру та умов оплати праці надається відділом кадрової роботи та державної служби за телефоном: 278-82-57.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10365
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду