У Полтаві запустили новинний портал kolo.poltava.ua

13 Вересня 2010
18826
13 Вересня 2010
15:27

У Полтаві запустили новинний портал kolo.poltava.ua

18826
У Полтаві запустили новинний портал kolo.poltava.ua

Полтавська РІГ «Жовта газета» запустила новинний портал http://www.kolo.poltava.ua/, який надаватиме користувачам міські новини, а також аудіо-, відео- та фото інформацію.

 

«Концепція сайту - якісні оперативні новини та максимальне залучення користувачів до інформаційного наповнення. Поки що ми чекаємо активних коментаторів, шукаємо колумністів, будемо раді співпраці з блогерами - готові презентувати їхні ресурси на нашому сайті. Також ми готуємо до запуску ще низку інтерактивних ресурсів», - розповідає Ілона Фанта, керівник редакції новинних медіа, яка очолювала розробку і втілення проекту.  

 

У компанії розраховували, що сайт запрацює ще минулого року, але через кризу запуск відклали на рік.

 

До складу редакції новинних медіа РІГ «Жовта газета» входять полтавський обласний тижневик «Коло», телегід «Все TV» та відтепер сайт полтавських міських новин http://www.kolo.poltava.ua/.

 

Власник і головний редактор РІГ «Жовта газета» - Віктор Чубенко. Крім редакції новинних медіа, до складу інформаційної групи входить редакція комерційних медіа з класифайдом «Жовта газета», сайтом оголошень zhovta.ua  і базою підприємств області zhovta.info.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18826
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду