detector.media
13.09.2010 15:27
У Полтаві запустили новинний портал kolo.poltava.ua

Полтавська РІГ «Жовта газета» запустила новинний портал http://www.kolo.poltava.ua/, який надаватиме користувачам міські новини, а також аудіо-, відео- та фото інформацію.

 

«Концепція сайту - якісні оперативні новини та максимальне залучення користувачів до інформаційного наповнення. Поки що ми чекаємо активних коментаторів, шукаємо колумністів, будемо раді співпраці з блогерами - готові презентувати їхні ресурси на нашому сайті. Також ми готуємо до запуску ще низку інтерактивних ресурсів», - розповідає Ілона Фанта, керівник редакції новинних медіа, яка очолювала розробку і втілення проекту.  

 

У компанії розраховували, що сайт запрацює ще минулого року, але через кризу запуск відклали на рік.

 

До складу редакції новинних медіа РІГ «Жовта газета» входять полтавський обласний тижневик «Коло», телегід «Все TV» та відтепер сайт полтавських міських новин http://www.kolo.poltava.ua/.

 

Власник і головний редактор РІГ «Жовта газета» - Віктор Чубенко. Крім редакції новинних медіа, до складу інформаційної групи входить редакція комерційних медіа з класифайдом «Жовта газета», сайтом оголошень zhovta.ua  і базою підприємств області zhovta.info.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY