Андрій Шевченко припускає, що повторного конкурсу на частоти для 5-го каналу і ТВі не відбудеться

6 Вересня 2010
24126
6 Вересня 2010
10:22

Андрій Шевченко припускає, що повторного конкурсу на частоти для 5-го каналу і ТВі не відбудеться

24126
Андрій Шевченко припускає, що повторного конкурсу на частоти для 5-го каналу і ТВі не відбудеться

Повторного конкурсу щодо розподілу частот 5 каналу і ТВі може не бути. Про це сказав народний депутат Андрій Шевченко (БЮТ) в ефірі програми «Чорне і біле» на телеканалі ТВі.

 

«Я думаю, що є дуже велика вірогідність, що цього повторного конкурсу, який нам трошки ніби обіцяли, його не буде», - цитує Андрія Шевченка «Українська правда».

 

Шевченко повідомив, що такою є позиція тих людей з якими він спілкується і які мають вплив на прийняття рішення в тій команді.

 

«І вона (позиція) звучить наступним чином: ну ви знаєте, відбувся суд, частоти повернули державі, а тепер держава повинна приберегти ці частоти для розподілу цифрових частот. Частот для цифрового мовлення», - розповів він.

 

Депутат уточнив, що таким способом кажуть «ну дивіться, у нас є міжнародні зобов'язання більше не видавати ліцензії на аналогові частоти, от ми і не будемо видавати».

 

«Зараз після цього судового рішення справа честі відстояти все-таки проведення повторного конкурсу, або повторного голосування по старому конкурсу», - вважає Шевченко.

 

На думку політика, в цій ситуації чесно говорити так: «ці частоти були отримані незаконно і при цьому ми повинні думати, як дати можливість розвиватися 5-му каналу і ТВі».

 

«Я бачу єдиний спосіб як це можна зробити - через повторний конкурс», - уточнив він.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24126
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду