detector.media
06.09.2010 10:22
Андрій Шевченко припускає, що повторного конкурсу на частоти для 5-го каналу і ТВі не відбудеться

Повторного конкурсу щодо розподілу частот 5 каналу і ТВі може не бути. Про це сказав народний депутат Андрій Шевченко (БЮТ) в ефірі програми «Чорне і біле» на телеканалі ТВі.

 

«Я думаю, що є дуже велика вірогідність, що цього повторного конкурсу, який нам трошки ніби обіцяли, його не буде», - цитує Андрія Шевченка «Українська правда».

 

Шевченко повідомив, що такою є позиція тих людей з якими він спілкується і які мають вплив на прийняття рішення в тій команді.

 

«І вона (позиція) звучить наступним чином: ну ви знаєте, відбувся суд, частоти повернули державі, а тепер держава повинна приберегти ці частоти для розподілу цифрових частот. Частот для цифрового мовлення», - розповів він.

 

Депутат уточнив, що таким способом кажуть «ну дивіться, у нас є міжнародні зобов'язання більше не видавати ліцензії на аналогові частоти, от ми і не будемо видавати».

 

«Зараз після цього судового рішення справа честі відстояти все-таки проведення повторного конкурсу, або повторного голосування по старому конкурсу», - вважає Шевченко.

 

На думку політика, в цій ситуації чесно говорити так: «ці частоти були отримані незаконно і при цьому ми повинні думати, як дати можливість розвиватися 5-му каналу і ТВі».

 

«Я бачу єдиний спосіб як це можна зробити - через повторний конкурс», - уточнив він.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY